Vakkundige wandafwerking door Stucadoorsbedrijf Ed
ter Steege

Grote vlakken beïnvloeden de sfeer van een vertrek. Een gladde wand met een strakke sierlijst straalt klasse uit. Met een frivole spachtelputz als sierpleister creëert u warmte. En een rozet rondom een lichtpunt aan het plafond geeft een chique gevoel. Wat zijn uw wensen? Hoe ziet uw gedroomde interieur eruit? Welke wand- en plafondbewerking past daarbij? Stucadoorsbedrijf Ed ter Steege adviseert en voert uw stucwerk uit.

Glad stuc- en spuitwerk

Glad stucwerk is de basis voor de verdere afwerking van uw wand of plafond. De wand wordt geegaliseerd en glad afgewerkt. De wand is dan klaar voor verdere afwerking zoals  decoratieve afwerking of latex saus- of spuitwerk.


Latex-spuitwerk
Met een airless latex-spuit brengen we iedere gewenste kleur aan op uw wanden of plafond. Het resultaat is zeer glad en streeploos. 


Spack-spuitwerk
Deze techniek passen we vaak toe in nieuwbouwwoningen. Onder hoge druk brengen we een pleisterlaag met een korrelige textuur aan op wanden en plafonds.

Kunt u een goed advies gebruiken?

Glad stuc- en spuitwerk

Decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Schuurwerk
In de pleisterkalk voor schuurwerk zitten fijne zandkorrels. Bij deze
afwerkmethode ontstaat een uniek wolkenpatroon. Elke stukadoor heeft namelijk een eigen handtekening. Schuurwerk wordt meestal op plafonds toegepast.

Spachtelputz
We creëren een speels effect op uw wanden met subtiele korrelstructuur in elke gewenste kleur. Spachtelputz is stootvast en onderhoudsvriendelijk. 

Beton ciré
Deze afwerklaag geeft een betonlook of een indruk van graniet aan uw muur. Deze zeer sterke cementstuc vormt een waterdichte bedekking en is dus ook geschikt voor keukens en badkamers.

Design stuc
Design stucwerk is er in vele varianten. Pleisterwerk vermengd met marmermeel of kunsthars geeft uw wanden een fluweelzachte uitstraling. Deze toepassing is bovendien kras- en stootvast.

Meer weten over decoratief stucwerk?

Sierlijsten

Een chique en verzorgd karakter. Daarvoor gebruiken we sierlijsten en ornamenten. Deze creëren ook een optisch effect, want ruimtes lijken groter. Ze zijn toepasbaar in zowel moderne als klassieke interieurs. In nieuwbouw en, vanzelfsprekend, bij restauraties.

Interesse? Neem contact met ons op

Sierlijsten